Smag og fyld

Bunde

Vi laver en række forskellige bunde til vore kager. Udseende, smag, konsistens er nogle af nøgleordene når der skal vælge bunde.

Vi har blandt andet:

  1. Vanille
  2. Chokolade
  3. Honning
  4. Marengs
  5. Marcipan

Fondant

Fondant er en creme som bruges som fyld eller topping for kager. Der findes flere forskellige fondant. Ingredienserne er gelatine, flormelis og citronsaft.

Cremer

Cremer giver din kage konsistens og smag. Vi laver mange forskellige cremer og kan finde den helt rigtige til din kage. Se listen her:

  1. Chokolade
  2. Fløde
  3. Vanille
  4. Mokka
  5. Jordbær
  6. Citron
  7. Lakrids
  8. Mascarpone
  9. m.fl.

Marcipan

Malede mandler og sukker er ingredienserne i marcipan. Efter behov kan vi farve marcipanen med naturlige farver. 

Fyld

  1. Mousse
  2. Frugt
  3. Yoghurt
  4. Chokolade
  5. Vanille
  6. Smørcreme
  7. Nødder
  8. Tørrede frugter

Pynt og dekoration

Det betyder meget at din kage ser flot ud. At den fortæller en historie. At den præsenterer dig og din fest på bedste måde. Vi er specialister i at lave pynt på kagen, og kan lave mange spændende dekorationer. Her er et lille idé katalog.

Blomster i fondant

  1. Rose
  2. Lilje
  3. Orkide
  4. Pæon
  5. Nellike
  6. Valmue
  7. m.fl.

Figurer

  1. Dyr
  2. Fly
  3. Biler
  4. Dinosaurus
  5. Tegnefilmfigurer

Sport

  1. Fodbold
  2. Håndbold
  3. Svømning
  4. Cykling
  5. Go-Kart
  6. Speedway
  7. m.fl. 
Ser du ikke det du vil have i eller på din kage her, så spørg. Mon ikke vi kan trylle?