Handelsbetingelser

Her kan du læse betingelserne for handel med Kage de Lux

Køb hos Kage de Lux

Læg venligst mærke til at der ikke er indgået en bindende købeaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Kage de Lux. Desuden tages der forbehold for forsinket leveringstid på grund af morgentrafikken i tilfælde af dette krediteres købet IKKE, der kan i yderste tilfælde forekomme manglende varer hos Kage de Lux. Billederne er vejledende og produkterne kan variere i form, farve og størrelse. Kage de Lux gør en stor indsats for at skrive oplysninger på hjemmesiden. Alle oplysninger vedr. produktnavne, priser, beskrivelser af indhold osv. på.

2. Betaling

Alle priser er inklusive moms. Ved betaling med Dankort, Visa, Visa electron og Mastercard betalingskort bliver beløbet normalt fratrukket kortholders konto indenfor 2 hverdage efter bestilling har fundet sted.

3. Kage de Lux Konto

Ved at oprette en brugerkonto på Kage de Lux får du diverse fordele, som fx muligheden for at gemme din leveringsadresse, og samtidigt kan du give dit samtykke til at Kage de Lux må sende dig e-mails med tilbud og nyheder. Som oprettet bruger har du desuden altid mulighed for at hente dine tidligere bestillinger frem igen under brugermenuen. For at oprette en brugerkonto på Kage de Lux kræver det en e-mail adresse, og læg venligst mærke til at der kun kan registreres en person pr. e-mail adresse. Det er brugerens eget ansvar at sørge for at holde brugeroplysninger samt leveringsadresse opdateret.

4. Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på madvarer i følge forbrugeraftaleloven. Du kan fortryde din bestilling helt frem til den angivne deadline for den pågældende vare, ved at annullere ordren fra dit login på Kage de Lux.dk. Deadline er pt. kl. 20.00 8 dage før levering. Har der været særlige indkøb til produktion af kagen, forbeholder Kage de Lux sig ret til at fakturere disse.

5. Persondatapolitik

Alle oplysninger du giver til Kage de Lux, vil blive behandlet fortroligt (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse og password) vil ikke blive videregivet til tredjepart. Når du besøger Kage de Lux.dk logger vi din ip-adresse hos os. Oplysningerne transmitteres/opbevares ikke krypteret, dog transmitteres alle betalingsoplysninger til PBS i krypteret form. Hvis du siger ja til at gemme login og password, gemmes disse i en cookie på din PC. Desuden har du altid mulighed for at se de oplysninger Kage de Lux har registreret om dig, på Kage de Lux.dk De registrerede oplysninger i forbindelse med bestillinger gemmes i min. 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i min. 5 år.

6. Fejl og mangler

Fejl og mangler kan desværre forekomme. Ved fejllevering eller manglende levering kan kunden for sine manglede produkter få et tilgodebevis svarende til det beløb der er bestilt varer for på Kage de Lux.dk

Du mister reklamationsretten, hvis du forholder dig passiv. Det betyder, at du skal klage umiddelbart efter, at du har opdaget fejlen eller manglen. Hvis du klager (reklamerer) skal den klagen være Kage de Lux i hænde senest dagen efter.

7. Erstatningslevering

Der kan i nogle tilfælde ske fejl i produktionen eller være udsolgt af en vare. Hvis det sker vil der ske en automatisk erstatningslevering, således at du i stedet for får leveret tilsvarende produkter indenfor samme varegruppe. Kage de Lux vil i sådanne tilfælde vælge det produkt der svarer bedst til det bestilte som ikke kan leveres. Da sådanne problemer opstår om natten/tidlig morgen kan vi ikke kontakte dig, så når vi er nødt til at lave en erstatningslevering, er det for at du ikke helt skal undvære din levering. Vi håber derfor at du vil have forståelse for det i sådanne tilfælde.

8. Betaling med dankort og internationale kreditkort

Beløbet bliver fratrukket kortholders konto, når bestillingen er gennemført. Ved betaling med Dankort, Mastercard og lign. tillægges evt. PBS-gebyr, der varierer afhængigt af korttype.

9. Momsregistrerede kontokunder

Momsregistrerede kan blive oprettet som kontokunde. Kage de Lux kan dog frit og uden begrundelse afvise at oprette enhver virksomhed som kontokunde. Fakturering sker periodevis og den samlede faktura fremsendes gratis via E-mail. Ønskes papir faktura tilsendt pålægges kontoen

10. Leveringsområde

Såfremt ikke levering ikke er særskilt aftalt, skal kagen afhentes på adressen: Kage de Lux, Afhentningssted First Hotel Kolding Banegårdspladsen 7 6000 Kolding Bestilles leveringen sker den via via bud/chauffør. Du angiver ved bestilling om vi skal ringe på eller blot stille det ved døren. Hvis du vælger at vi skal stille det ved døren (eller et andet sted), vil det stå ubevogtet på din regning og risiko. Varer der bortkommer fra vi stiller dem og indtil du vil tage dem ind erstattes ikke. Vi foreslår at du ved bestillingen vælger "ring på", da din kage hurtigt vil miste noget af sin gode kvalitet, hvis det f.eks. står udenfor i frost, varme eller fugtigt vejr. Når chaufføren har ringet på, vil han, hvis vejret tillader det, blot stille varerne ved døren, således at du i ro og mag kan afhente det, uden at skulle stå med morgenhår og hilse på chaufføren.

11. Leveringsgebyr.

Levering betales særskilt og i følge aftale.

12. Bestilling og afhentning.

Alle priser er inklusiv moms, men eksklusiv leveringsomkostninger. Du vil til hver en tid kunne logge ind på hjemmesiden.